Doe mee aan de preview
Expeditie Food Waste

Doe mee aan de preview Expeditie Food Waste
Tijdens Dáááág tegen Verspilling

Wil jij als ondernemer in actie komen tegen voedselverspilling? Dan is de Expeditie Food Waste wellicht iets voor jou. Tijdens deze expeditie verken je samen met collega food- en agri-ondernemers de kansen voor jouw bedrijf en start je een pilot om die te verzilveren. De expeditie loopt van november tot en met maart 2018. Een preview van deze expeditie vindt plaatst op maandag 9 oktober om 10.30 uur bij Three-Sixty in Veghel tijdens de ‘Dááááág tegen Verspilling’.

Wil je aansluiten bij de preview of wil je meer informatie over de Expeditie? Neem dan contact op met Gerard Teuling (sectormanager Food & Agribusiness, MVO Nederland) via 06-52689426 of g.teuling@mvonederland.nl. Of met Barbara de Klerk (manager The Source Shakers) via 06-20388085 of barbara@thesourceshakers.nl.

Food Waste Experts

MVO Nederland en The Source Shakers werken samen tegen voedselverspilling. MVO Nederland is lid van de Task Force Circular Economy in Food. The Source Shakers ondersteunt bedrijven om actie te nemen tegen voedselverspilling.